2000 BIBLAR TILL NORDKOREA!

Nordkorea är ett av världens mest farliga länder att vistas i. De människor som reser in i landet utsätter sig själva för mycket stora risker. Att dessutom smuggla in västerländsk litteratur, i synnerhet biblar, kan ge hårda straff och är förenat med direkt livsfara.

Vi har nu möjlighet att föra in tusentals biblar i landet under 2018. Det är högteknologiska, digitala versioner av Nya Testamentet, med en batteritid på upp till 7 år.

Ljus i Öster missionärer i Nordkorea planterar församlingar och driver bibelstudier, men kommer också att distribuera mat. Det kommer flera larm om svält i landet och det medför att myndigheterna är mer medgörliga att låta oss dela ut mat - vilket i sin tur blir en öppning för att kunna prata om Jesus.

Tack för att du står med oss i det riskfyllda arbetet att smuggla in biblar till Nordkorea. Vi kommer fortsätta kämpa tills Jesu kärlek nått alla folk!


​LÄS ​VIDARE!

Ett engagemang bortom alla gränser
Problemmakargeneral. Med den titeln skriver Eugene Bach under sina e-postmeddelanden och varnar sedan mottagaren i en fotnot: ”Var och en[...]
Det är bara jag som fortfarande lever
– Hela mitt gamla kriminella gäng är borta. Det är bara jag som lever. Alla de andra är döda, antingen[...]
Husförsamlingsrörelsen bryter ny mark i västra Kina
Kineserna har identifierat de 15 städer där det finns flest folkgrupper som aldrig hört om Jesus. Siktet är inställt. Nu[...]

FÖLJ VÅRT ARBETE