2000 BIBLAR TILL NORDKOREA!

Nordkorea är ett av världens mest farliga länder att vistas i. De människor som reser in i landet utsätter sig själva för mycket stora risker. Att dessutom smuggla in västerländsk litteratur, i synnerhet biblar, kan ge hårda straff och är förenat med direkt livsfara.

Vi har nu möjlighet att föra in tusentals biblar i landet under 2018. Det är högteknologiska, digitala versioner av Nya Testamentet, med en batteritid på upp till 7 år.

Ljus i Öster missionärer i Nordkorea planterar församlingar och driver bibelstudier, men kommer också att distribuera mat. Det kommer flera larm om svält i landet och det medför att myndigheterna är mer medgörliga att låta oss dela ut mat - vilket i sin tur blir en öppning för att kunna prata om Jesus.

Tack för att du står med oss i det riskfyllda arbetet att smuggla in biblar till Nordkorea. Vi kommer fortsätta kämpa tills Jesu kärlek nått alla folk!


​LÄS ​VIDARE!

Unga tjejer bakom församlingstillväxten
Genom 14 tonårstjejer och ett svenskt missionärspar växte den första kristna församlingen i mongoliska Erdenet fram. 25 år senare är[...]
Noela blev till genom ett mirakel
Janko och Anya från Serbien hade försökt bli med barn under flera års tid. Anya hade en allvarlig sjukdomen som[...]
Josefine Arenius: Guds gåvor är inte villkorade till kön och civilstånd
Guds gåvor är inte villkorade till kön och civilstånd skriver Josefine Arenius, föreläsare och författare till boken ”När du leder”.[...]

FÖLJ VÅRT ARBETE