december 20

De trodde hon var självmordsbombare

Blogg

0  comments

Pastorn som öppnat dörren trodde att deras sista stund var kommen. Nu har självmordsbombarna fått reda på var vi samlas, tänkte han förskräckt.

Berättelsen som kvinnan berättade chockerade pastorn. Kvinnans och hennes man var wahabister. På en samling med en utländsk wahabist hade man utfört ritualer som gjort henne demonbesatt. Livet hade blivit en plåga. Hon hade sökt hjälp hos muslimska präster, som hade slagit henne med käppar för att driva ut demonerna, men inget hade hjälpt.

– Vi googlade på demonutdrivning och såg att evangeliskt kristna, speciellt pingstvänner, kunde det, förklarade kvinnan.

– Kom in och lyssna på vår predikan så ska vi be för dig sedan, sa pastorn som aldrig tidigare hade drivit ut några demoner.

Kvinnan berättade då att hon först hade varit i en annan kyrka, vars adress hon hittat på internet. ”Men de ville inte be för mig, utan skickade mig vidare till er”.

Den förvånade församlingen och den ganska så orolige pastorn bad för kvinnan – som blev befriad! Hon började komma till husförsamlingen och tog också med sig sin man. De blev kristna och idag är de före detta wahabisterna de mest aktiva evangelisterna i församlingen.

(Kvinnan på bilden är inte densamma som i artikeln)

DELA GÄRNA ARTIKELN I SOCIALA MEDIER!

0 shares

Läs de senaste blogginläggen

Alla barn ska veta att Jesus älskar dem

Alla barn ska veta att Jesus älskar dem

”Detta är precis vad jag är kallad att göra”

”Detta är precis vad jag är kallad att göra”

Ungdomar möter Jesus på fotbollsplanen

Ungdomar möter Jesus på fotbollsplanen