februari 13

Direktor

Lediga tjänster

0  comments

Om oss

Ljus i Öster är en allkristen missionsorganisation som främst arbetar för att nå onådda folkgrupper i öst med evangeliet. Vi samarbetar med samfund och lokala församlingar i målområdet och i Sverige. Verksamheten har en omslutning på ca 15 mkr. Vi är sju anställda i Sverige och understödjer ca 125 medarbetare i målområdet. 

Om dig

Du är en utpräglad ledare med dokumenterad förmåga att leda ditt team och den verksamhet du har ansvar för. Du är van att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du har en kallelsemedvetenhet och drivs av uppdraget att nå ut med evangeliet. Du har en god administrativ och organisatorisk förmåga, en god social kompetens samt är en skicklig kommunikatör. Du har goda kunskaper i svenska och engelska. Kunskaper i ryska eller andra språk inom vårt målområde är meriterande. Du är van att hålla möten i olika kristna församlingar och är inställd på att resa till vårt målområde. 

Om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%. Placeringsort Bromma. 

Ansvarsområden:

• Du är Ljus i Östers högsta chef och rapporterar till styrelsen. Du ansvarar för att tagna beslut verkställs och att lagd strategi genomförs.

• Du är talesperson för organisationen och kontaktansvarig mot media

• Du leder den dagliga verksamheten, du är ansvarig chef för samtliga medarbetare. 

• Du ansvarar för att fastställd budget följs.

Upplysningar lämnas av Ingvar Andersson, styrelseledamot och ledningsstöd, 070-212 61 79. 
Tillträde efter överenskommelse. Ansökan med CV sänds senast 22 mars 2024 via e-post till ingvar.andersson@ljusioster.se.  Ansökningar kommer att behandlas löpande.

DELA GÄRNA ARTIKELN I SOCIALA MEDIER!

0 shares

Läs de senaste blogginläggen

Från utkastad till utsänd

Från utkastad till utsänd

Sommarjobbare till konferenser

Sommarjobbare till konferenser

Nu finns Bibeln på komi-syrjänska!

Nu finns Bibeln på komi-syrjänska!