januari 30

Evangelisera i Georgien och Montenegro

Blogg

0  comments

Tblisi nyhetsbild

Evangelisera i Georgien och Montenegro

Ta chansen och följ med Ljus i Öster ut på missionsfältet i sommar. Den 24 juni – 3 juli åker vi till Georgien och gör en insats tillsammans med ungdomar från Kaukasien och USA och den 2-9 juli beger vi oss till Montenegro tillsammans med 200-300 andra européer.

Är du 16 år eller äldre och längtar efter att få göra en bön- och evangelisationsinsats, träffa kristna ungdomar från andra länder och samtidigt möta en annan kultur är resan till Georgien för dig. Vi besöker den evangeliska kyrkan i landet och ger oss ut på gator och torg och besöker byar tillsammans med dem och med troende från andra delar av Kaukasien för att sprida Guds rike.

Kostnaden för resan kommer att landa på mellan 6000-8000 kr med rabatt för studerande som kan tänka sig att efter resan berätta om Ljus i Öster. För mer information och anmälan, kontakta teamledaren Marie Byström på info@ljusioster.se eller 08-564 840 40.

Den 2-9 juli hakar vi på satsningen Impact Montenegro, arrangerad av PEF (Pentecostal European Fellowship). Tillsammans med flera hundra kristna från Europas alla hörn kommer vi på olika kreativa sätt dela evangeliet i ett land med bara några hundra evangeliskt kristna. Vårt svenska team kommer att fungera som ett eget team, samtidigt som vi naturligtvis är tillsammans med övriga deltagare också.

Kostnaden för denna resa är 7000-8000 kronor. Anmäl dig senast 3 april till expedition@boras.pingst.se (Borås pingstförsamling är medarrangör). Vid frågor kring resans upplägg, kontakta teamledaren, Mika Kosonen på mika.kosonen@gmail.com eller 073-9822072 (kvällstid mellan 18-20).

 

DELA GÄRNA ARTIKELN I SOCIALA MEDIER!

0 shares

Läs de senaste blogginläggen

Från utkastad till utsänd

Från utkastad till utsänd

Sommarjobbare till konferenser

Sommarjobbare till konferenser

Direktor

Direktor