december 3

Event- och insamlingskoordinator 50%

Lediga tjänster

0  comments

Vi söker en koordinator för Ljus i Östers event- och insamlingsverksamhet, som kan vidareutveckla strategier för denna.

OM DIG

Vår nya medarbetare bör vara utåtriktad, en duktig relationsbyggare, älska att nätverka, kunna tänka strategiskt och nytänkande, kunna jobba både självständigt och i team, kunna driva egna projekt och ha relevant utbildning och/eller erfarenhet inom sälj och/eller insamling. Du förväntas dela våra grundläggande värderingar.

OM OSS

Ljus i Öster är en allkristen missionsorganisation som främst arbetar för att nå onådda folkgrupper i Öst med evangeliet. Vi samarbetar med samfund och lokala församlingar i målområdet och i Sverige.

OM TJÄNSTEN

Som event- och insamlingskoordinator på Ljus i Öster arbetar du både strategiskt och operativt, med stort eget ansvar och ofta tätt med vår kommunikationsansvarige. Tjänsten är varierad och innebär att planera och driva olika events, samt att hålla i den löpande kommunikationen med församlingar och företag, som syftar till insamling. I tjänsten ingår även att söka nya insamlingsvägar och att utvärdera dessa. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 50%, men inleds med en 6 månaders provanställning. Placeringsort Bromma.

Ansvarsområden:

– Insamlingsfrågor med speciellt fokus på att nå nya givare och nya generationer

– Planering och genomförande av olika events

– Församlings- och konferensbesök

– Kontaktskapande och nätverkande

Upplysningar lämnas av missionsdirektor Magnus Lindeman, 08-56484050 eller kommunikationsansvarige Erik Thunberg, 08-56484052. Tillträde efter överenskommelse. Ansökan med personligt brev och CV skickas senast 15 januari 2021 via e-post till magnus.lindeman@ljusioster.se

DELA GÄRNA ARTIKELN I SOCIALA MEDIER!

0 shares

Läs de senaste blogginläggen

De gick ut ur kyrkan och in i hemmen

Fältkoordinator 100%

Hemligt möte i Samarkand