Gudstjänst Pingstförsamlingen i Arboga

Pingstföramlingen i Arboga Trädgårdsgatan 20, Arboga

Söndag 2/4 klockan 11:00 besöker Ljus i Öster Pingstförsamlingen i Arboga. Deborah Odebäck kommer att predika och berätta om det arbete som vi bedriver.

Årsmöte

Ljus i Öster Gårdsfogdevägen 16, Bromma

Du som är medlem i Ljus i Öster är välkommen att delta i årsmötesförhandlingarna den 22 april klockan 13. Preliminärt kommer mötet att ske i våra lokaler i Bromma (det kan komma att ändras). Det kommer även att finnas möjlighet att delta digitalt via Zoom. Anmäl dig till info@ljusioster.se senast 31 mars. Är du inte […]

Mötesbesök Pingstförsamlingen i Falköping

Pingstförsamlingen i Falköping Odengatan 46, Falköping

Torsdag 11/5 klockan 15:00 besöker Ljus i Öster Pingstförsamlingen i Falköping. Tobias Privén kommer att berätta om det arbete som vi bedriver.

Mötesbesök Pingstkyrkan Alingsås

Pingstkyrkan Alingsås Landskyrkoallén 4, Alingsås

Torsdag den 11/5 kl 18:30 besöker Ljus i Öster Pingstkyrkan i Alingsås. Tobias Privén kommer att berätta om det arbete som vi bedriver.

Kvällsmöte Mullsjö Missionkyrka

Mullsjö Missionkyrka Havstenshultsvägen 4,, Mullsjö

Fredag den 12/5 besöker Ljus i Öster Mullsjö Missionkyrka. Tobias Privén kommer att berätta om det arbete som vi bedriver.

Kvällsmöte Pingstförsamlingen i Skara

Pingstförsamlingen i Skara Vilangatan 3, Skara

Lördag 13/5 klockan 19:00 besöker Ljus i Öster Pingstförsamlingen i Skara. Tobias Privén kommer att berätta om det arbete som vi bedriver.

Gudstjänst Jörlanda Kyrka

Söndagen den 14/5 kl 10:00 besöker Ljus i Öster Jörlanda kyrka. Under Kyrkkaffet kommer Tobias Privén berätta om det arbete som vi bedriver.

Gudstjänst Pingstförsamlingen i Lugnås

Pingstförsamlingen i Lugnås Kinnekullevägen 18, Mariestad

Söndag 14/5 klockan 16:00 besöker Ljus i Öster Pingstförsamlingen i Lugnås. Tobias Privén kommer att predika och berätta om det arbete som vi bedriver.