Missionskonferens Decided, Alingsås 1-3/3

Pingstkyrkan Alingsås Landskyrkoallén 4, Alingsås

Decided - ett hjärta större än världen. Den 1-3 mars arrangerar pingstkyrkan i Alingsås missionskonferensen Decided. Ljus i Öster kommer att finnas på plats under lördagen 2/3 med en monter. Hoppas att vi ses! Läs mer och se program: Missionskonferensen Decided

Gudstjänst Sionförsamlingen Helsingborg 10/3

Sionförsamlingen Helsingborg V Sandviksgatan 26, Helsingborg, Sverige

Söndag 10/3 klockan 11:00 besöker Ljus i Öster Sionförsamlingen i Helsingborg. Tobias Privén kommer att berätta om det arbete som vi bedriver. Välkomna!

Årsmöte Smyrna Frihamnskyrka, Göteborg

Smyrna Frihamnskyrka Frihamnen 14, Göteborg, Sverige

Vi hälsar våra medlemmar välkomna till årsmötet i Smyrna Frihamnskyrka, Göteborg, lördagen den 20 april. Medlemmar har rösträtt. Anmälan sker via mejl till info@ljusioster.se eller via 08-564 840 40. Vänligen notera att sista dag för anmälan är den 1 april. Under mötet kommer vi att ha en talare på plats från vårt målområde. Mer detaljerad information […]

Mötesbesök med talare från missionsfältet

Tabernaklet Baptistförsamling Götabergsgatan 4, Göteborg, Sverige

Söndagen den 21/4 klockan 11:00 kommer Ljus i Öster att besöka Tabernaklet i Göteborg. Vi kommer att ha med oss en talare från missionsfältet i Centralasien som kommer att dela sitt vittnesbörd. Välkomna!

Gudstjänst Ebeneser Binninge 8/9

Ebeneserförsamlingen Binninge Käxle 4133, Fjugesta, Sverige

Söndag 8/9 klockan 10:00 besöker Ljus i Öster Ebeneserförsamlingen i Binninge. Erik Thunberg kommer att berätta om det arbete som vi bedriver. Välkomna!