juli 19

Hjärtat stod still i 40 minuter

Blogg

0  comments

När Veras bror fick en hjärtattack var det första gången hon ropade till Gud om hjälp.  

Vera från Jakutsk, berättar:  

”I många år hade jag hört om Jesus och gått till kyrkan. Jag hade respekt för Gud och kyrkan på ett rationellt sätt och förstod religion med förnuftet. Trots detta var mitt hjärta stängt för de goda nyheterna om Jesus, kraften i tron och hoppet i Honom.  

Nyligen fick min äldre bror en hjärtattack och är nu i koma. Han har varit i det tillståndet i nästan två månader nu. Jag var med honom när hans hjärta stannade. Det slutade att slå under 40 minuter. Det var då som jag för första gången ropade ut till Gud. Jag bad helt ärligt och uppriktigt till Gud om att Han skulle rädda min brors liv. Jag grät och ropade: ’Herre Jesus Kristus, låt min bror leva!’ I den stunden började hans hjärta slå igen. Efter det ber jag varje dag. I nöden öppnade Gud mitt hjärta.  

Min bror ligger fortfarande i koma. Han är orörlig i sin säng, ibland öppnar han ögonen lite grann. Jag är säker på att Gud svarade på min bön och räddade hans liv. Jag fortsätter att be tills han vaknar!”

Vittnesbördet kommer från en kvinna i Jakutsk, Sibirien, som vår missionär haft kontakt med. Vera heter egentligen någonting annat. 

DELA GÄRNA ARTIKELN I SOCIALA MEDIER!

0 shares

Läs de senaste blogginläggen

Gud – en kärleksfull pappa

Gud – en kärleksfull pappa

Bibeln – världens mest klassiska bok

Bibeln – världens mest klassiska bok

Viktor vittnar om mirakler och Guds godhet

Viktor vittnar om mirakler och Guds godhet