Biblar
Till Iran

Julen 2022

GE BORT BIBLAR I JUL

Folket i Iran lever under den Iranska Ayatollans religiösa förtryck. Landet är strängt islamistiskt och myndigheterna tolererar inte att muslimer konverterar till kristen tro. Men människor har tröttnat på Islam, berättar vår Iranska kontakt. Desto mer regimen sätter press, desto mer söker sig människor till Jesus. Världens största väckelse i ett muslimskt land pågår just nu i Iran. Det är fler människor som kommer till Kristus i Iran än i något annat muslimskt land i världen, menar vår partner Back to Jerusalem, BTJ.

Behovet av biblar är därför enormt.  

Det är ingen som vet hur många kristna det finns i Iran, men BTJ uppskattar att det är en församlingstillväxt på 20 procent.

Ljus i Öster stöttar spridningen av Biblar i Iran. Både digitala Biblar och pappersbiblar.
Vår partner har flera olika sätt att sprida Biblarna på. För om det ena sättet avslöjas så kan de andra fortsätta att förse iranierna med Biblar. 
Det har inte varit en lätt process och man har under lång tid arbetat med att förbereda den senaste planen. Men nu ser förutsättningarna ut att vara goda för att man ska kunna sprida fler pappersbiblar, på ett sätt som ska göra det mycket enklare för de kristna i Iran att få tag på dem.


Klicka på knappen nedan för att ge en av dessa Biblar som julgåva till folket i Iran.

Du kan även ge via Swish och bankgiro. Gör såhär:
Swisha valfritt belopp till nummer
900 36 25, märk "Julinsamling"
Du kan också ge via bankgiro, nummer 900-3625. Märk betalningen "Julinsamling"

GDPR och personuppgifter

Du kan läsa mer på ljusioster.se/gdpr/ om hur vi hanterar dina personuppgifter. Vill du inte längre ha utskick från oss? Skicka ett mail till oss eller kontakta oss på telefon 08-564 840 00


Ljus i Öster stödjer drygt  200 lokala missionärer runt om i världen.


Här kan du läsa om några av dem: