juni 2

Kaukasiska ungdomar missionerar

Blogg

0  comments

David Georgien

Kaukasiska ungdomar missionerar

För tredje gången är det i juli dags för missionssatsningen Hope Batumi. Denna gång är det ungdomar från Kaukasien som åker till den georgiska turistorten Batumi för att evangelisera bland semesterfirare och lokalinvånare.

Till skillnad från tidigare upplagor av Hope Batumi är årets satsning något mindre med större fokus på relationsbyggande mellan deltagarna.
–  Det kommer ungdomar från hela Kaukasien som vi hoppas kan bygga vänskap och inspirera varandra, berättar koordinatorn och pastorn David från georgiska pingströrelsen.

En nyhet i årets satsning är att gruppen även kommer att besöka Turkiet för att be för landets befolkning. David hoppas att ungdomarnas möte med nya kulturer ska väcka ett missionsintresse.
– Vi har inte samma tradition av att sända ut missionärer till andra länder som ni i Sverige. Jag tror att en sådan här resa kan bli en ögonöppnare för många, säger David.

David uppmuntrar alla Ljus i Östers vänner att be för resan, både för beskydd och för ett väckt missionsintresse hos ungdomarna.

DELA GÄRNA ARTIKELN I SOCIALA MEDIER!

0 shares

Läs de senaste blogginläggen

Från utkastad till utsänd

Från utkastad till utsänd

Sommarjobbare till konferenser

Sommarjobbare till konferenser

Direktor

Direktor