oktober 20

Kvinnoklubben ger henne chans att tala om Jesus

Blogg

0  comments

Kvinnoklubben ger henne chans att tala om Jesus

Förakt och misstänksamhet mellan olika religiösa och etniska grupper har fått Nada Mikulic att starta upp ett nytt kvinnoprojekt i Bosnien-Hercegovina. Genom att visa kärlek och omsorg till kvinnorna hoppas hon skapa förutsättning för att prata om huvudämnet i hennes liv – Jesus.

I staden Čapljina, i Bosnien-Hercegovina, stödjer Ljus i Öster ett nytt kvinnoprojekt som på kort tid visat sig effektivt och viktigt. Projektet går under namnet ”Kvinnoklubben” och drivs av en kvinna som heter Nada. Hon är medlem i den evangeliska kyrkan i staden. Klubben är en plats dit kvinnor får komma och lära sig hantverk, umgås och prata om livet. Hit är alla kvinnor välkomna. Se videon (här ovan) där Nada berättar om sin passion för klubben och om hennes lycka att genom projektet få dela med sig av sin tro på Jesus.

– Jag kallar det ”konstterapi”. När vi gör något med händerna använder vi också tiden för att dela det som finns på våra hjärtan och i våra tankar. Jag har inte alla svar på kvinnornas frågor, men jag vet vem som har det – Jesus. Och det kan jag säga till dem, säger Nada.

Vill du läsa mer om om Kvinnoklubben? Läs senaste numret av Ljus i Öster (#7 2016) HÄR.

DELA GÄRNA ARTIKELN I SOCIALA MEDIER!

0 shares

Läs de senaste blogginläggen

Med Guds hjärta för Turkiet

Med Guds hjärta för Turkiet

”Hellre en ko i Sverige än en människa i Sudan”

”Hellre en ko i Sverige än en människa i Sudan”

Mitt framför deras ögon

Mitt framför deras ögon