april 4

Ljus i östers nya missionsföreståndare

Blogg

0  comments

 Lindeman

Ljus i östers nya missionsföreståndare

Ljus i Östers nya missionsföreståndare heter Magnus Lindeman. 40-åringen har bland annat varit ute som missionär, arbetat som pastor och undervisat på flera bibelskolor. Nu är han redo att ta Ljus i Öster in i nästa fas.

Tidigt i livet formulerade Magnus Lindeman en bön inför Gud.
– Jag sa till Gud att jag vill vara en aktiv del i att försöka fullborda missionsbefallningen.

På sitt cv har Magnus bland annat missionsinsatser i Egypten och en föreståndartjänst i en pingstförsamling. Genom alla år har längtan att få göra något konkret för att nå ut med evangeliet till alla folk funnits med. Samtidigt har hans kärlek för den förföljda kyrkan vuxit de senaste åren.
– De behöver vårt stöd och framför allt våra böner. I allt detta känns det oerhört spännande och utmanande att få gå in i tjänsten som missionsföreståndare för Ljus i Öster.

Det är med ödmjukhet och förväntan som han till hösten går in i den nya uppgiften.
– Jag har följt organisationen länge och jag har stor respekt för det arbete som bedrivs utöver världen. Att själv få bli en del av detta känns som en stor förmån och min bön är att kunna förvalta detta förtroende på bästa sätt.

Magnus Lindeman är gift med Sandra och tillsammans har de pojkarna Elias 12 år och Jonatan 11 år. De är bosatta i Västerås sedan drygt tre år tillbaka.

DELA GÄRNA ARTIKELN I SOCIALA MEDIER!

0 shares

Läs de senaste blogginläggen

Med Guds hjärta för Turkiet

Med Guds hjärta för Turkiet

”Hellre en ko i Sverige än en människa i Sudan”

”Hellre en ko i Sverige än en människa i Sudan”

Mitt framför deras ögon

Mitt framför deras ögon