mars 24

Man med dödsuppdrag mötte Jesus i taxin

Blogg

0  comments

Det blev en taxiresa som kunden aldrig någonsin kommer glömma.
Vår taxikörande nationella arbetare i Kaukasien berättar:

Det var en helt vanlig dag i taxin. Jag växlade ner och bromsade in och min nya kund hoppade in i baksätet och drog igen dörren. I taxin har jag en klisterlapp med texten ”Jesus är Herre”. Den får kunder att reagera ibland, och speciellt den man som var kund denna dag.

– Jag tror inte på Jesus, utbrast han och jag förstod att han hade upptäckt lappen.

– Jesus är inte emot dig, svarade jag.

– Jag har kommit hit till den här staden för att döda en person. Han är skyldig mig 1 000 000 rubel, sa mannen.

– Förlåt honom!
Mannen var fylld av vrede.
– Jag kan inte förlåta honom! svarade han. – Be Jesus komma in i ditt liv.

Jag sa det om och om igen, kanske åtta gånger, och under tiden så förstod jag att mannen var rädd. Jag sa till honom att han inte behöver vara rädd. Det blev tyst en stund.

– Jesus, kom in i mitt liv, sa han tillslut.

Då hände något i mannen. I ett ögonblick blev han fri från demonen som hade plågat honom.

– Wow, han var svart och tung… Såg du honom?

Jag såg att mannen var helt förvandlad. Förundrad fortsatte han:

– Jag är fri, jag är tom… Jag känner mig så lätt! Mannen plockade fram sin telefon.
– Mamma, jag kommer hem, för jag är klar med det jag skulle göra. Jag har fått förlåtelse från Herren och nu ska jag förlåta den som är skyldig mig pengar, sa han i luren. Sedan bad han mig köra tillbaka. Nu får jag ingen ersättning eftersom jag inte kört honom till destinationen, tänkte jag för mig själv. Men när mannen hoppade ur bilen betalade han mig dubbelt för resan.

DELA GÄRNA ARTIKELN I SOCIALA MEDIER!

0 shares

Läs de senaste blogginläggen

Från utkastad till utsänd

Från utkastad till utsänd

Sommarjobbare till konferenser

Sommarjobbare till konferenser

Direktor

Direktor