september 2

Muslimer i Kaukasien får en egen Bibel

Blogg

0  comments

Många muslimer har fått en egen Bibel genom sociala medier. Vår missionärsstudent, Ali, berättar.  

– Under mina studier i missionsskolan funderade jag mycket på olika sätt att nå ut till muslimer i mitt område. Ibland hade jag tankar på att starta upp ett projekt genom sociala medier, för att nå fler människor i Kaukasusområdet. När jag var på slutet av min utbildning fick jag en fråga från en amerikansk missionär om jag ville delta i ett evangelisationsprojekt genom Instagram för att nå muslimer. Eftersom jag hade tänkt på samma sak innan, gick jag med på att delta, men jag hade mina tvivel. Tänk om ingen vågar kontakta oss? Tänk om det rinner ut i sanden och allt är bara bortkastad tid? 

– Nu har vi kommunicerat ett halvår med muslimer via sociala medier och är överraskade av hur Gud använder projektet. Många människor har fått sin egen Bibel genom vårt konto. Jag kan ibland förundras över hur modiga människorna är när de tar kontakt med oss, men många har frågor om den kristna tron och flera har berättat om hur de drömmer om Jesus. Det bästa är när kontakter via sociala medier leder till personliga träffar i verkligheten. Då kan vi ge en Bibel till personen direkt och prata om Kristus. Be för alla människor som vi möter på olika sätt, att Jesus ska öppna deras hjärtan för att ta emot frälsningen. 

DELA GÄRNA ARTIKELN I SOCIALA MEDIER!

0 shares

Läs de senaste blogginläggen

Gud – en kärleksfull pappa

Gud – en kärleksfull pappa

Bibeln – världens mest klassiska bok

Bibeln – världens mest klassiska bok

Viktor vittnar om mirakler och Guds godhet

Viktor vittnar om mirakler och Guds godhet