OSTOPPBART 2023

Välkommen till ett kvällsmöte med fokus på bön för de onådda folken och missionärerna ibland dem!

Våra böner är OSTOPPBARA, de stoppas inte av murar eller förbud och de gör skillnad på platser som är svåra att nå. Den 18 mars anordnar vi därför, tillsammans med Församlingen Sion i Flen, böne-eventet OSTOPPBART. 

29
Dagar till eventet!
 
.
 
14
Hours
.
 
852
Minutes
.
 
51146
Seconds

You missed out!

Den 18 mars vill vi inspirera yngre och äldre till bön för de människor som aldrig fått chansen att höra om Jesus. Våra missionärer ibland dem arbetar ofta under tuffa förhållanden, i svårtillgängliga bergsbyar, bland hotfulla grannar och i Jesusfientliga diktaturer. De riskerar att bli arresterade, slagna eller plötsligt "försvinna". Vad de ber oss om är i första hand inte pengar för sin verksamhet utan våra böner. Många av dem arbetar hemifrån och har hemmet som bas, de är vardagliga hjältar, med egna familjer, vanliga arbeten och stora drömmar. Tillsammans med dig vill vi närma oss Gud å missionärernas vägnar, lyssna till dem, lära känna dem och be för dem. Kom som du är och "be som du är", låt oss inspirera varandra till bön, låt oss tillsammans skapa rum för Gud att verka ibland oss!

17:00 
Uppstarts möte

17:30
Mission & bönemontrar och kvällsfika

18:30
Bönemöte

Med reservation för ändringar. 


OSTOPPBART är ett ungdomligt event för unga och äldre, Vi hoppas att du som är ung och som är nyfiken på bön, vill vara med och vi hoppas att du som är lite äldre kommer dit för att inspirera dem! 

När: 18 mars (mer info om tider kommer snart)

Var: Församlingen Sion i Flen

Tid: 17:00 


Teamresa 2023

Sommaren 2023 reser vi ut i världen för att tillsammans med Ljus i östers nationella arbetare låta människor från spännande kulturer och onådda folk få höra om Jesus. 

Lyssna på deltagarna från förra sommaren resa eller gå vidare till teamsidan för att läsa mer.