TEAMRESOR

Välkommen till Ljus i Östers Team IMPACT 2023!

Sommaren 2023 reser vi ut i världen för att tillsammans med Ljus i Östers nationella arbetare låta människor från spännande kulturer och onådda folk få höra om Jesus. 

Sommaren 2023 låter kanske lite avlägset, men vi vill börja redan nu. Vi tror att en resa blir bättre om man gör den tillsammans med vänner. Vi vill därför att du ska ta chansen nu under våren och bli en del av ett team som kommer att mötas online, lära känna varandra, tränas för tjänst och undervisas för att i sommar ge oss ut på en livsförvandlande resa tillsammans. 

Vi tror att själva resan kommer att betyda mycket för dig. Du kommer att möta lokala kristna, uppmuntra och inspirera dem i deras situation och i den mån det är möjligt evangelisera tillsammans med deras evangelister och unga. 

Vi vill ge dig och teamet möjligheten att inom en snar framtid vara med och påverka, göra en verklig, "longlasting impact" hos ett onått folk, så därför vill vi uppmuntra dig att ansöka redan nu!


Sista ansökan: 7 maj

Teamets uppstart: 18 april 2023 (löpande antagning t.om. 7 maj)

Preliminära resedatum: 30 juli - 8 aug (med uppsamling i Stockholm 28 juli)

Teamhelg i Stockholm: 26-28 maj

Preliminär destination: Centralasien

Kostnad: 8500 kr

Sommaren 2022 åkte vi på teamresa till Kirgizistan. Vi hoppas och tror att vi kommer att få det minst lika fantastiskt denna sommar. Så missa inte chansen att vara med om ett otroligt äventyr och få minnen för livet!

Några glimtar från teamresan 2022: